Onze lijst is bekend! Jelle, Winansa, Niels, LisaThomas, Koen, Linda, Hans en Daphne gaan zich 100% inzetten om in de hogeschoolraad van de HU te komen via lijst MUST. In de komende weken zullen zij zich aan jullie voorstellen via onze Facebookpagina.
Als lijst MUST zitten wij al langer dan 12,5 jaar in de HSR, 9 mei beginnen de verkiezingen en stemmen op onze lijst is natuurlijk een MUST!

12,5 jaar geleden had niemand dit kunnen bedenken. Amper drie uur na de publicatie van de lijst en de bijhorende foto, hebben al meer dan 2000 mensen de foto met daarop de kandidaten gezien.

Deze verkiezingen staan nu al in de geschiedenisboeken door een ruim aantal studenten die zich verkiesbaar stellen voor de Hogeschoolraad (HSR).

In totaal zijn 23 (!!) studenten bereid om zich te profileren voor de HSR. Daarvan gaan 11 MUST-leden de uitdaging aan om te strijden voor één van de tien studenten zetels.

De redactie wenst hen in ieder geval veel succes. Jij ook?

Stemmen kan vanaf 9 mei!!!!!!!!
Hou de Facebookpagina in de gaten en kom te weten wat de ambities zijn van de kandidaten of waar je ons kan vinden om de kandidaten zelf te spreken.

Groeten,
De Redactie