post

Vera (inmiddels MUST alumna en PUMA MT, vroeger actief MAC en MIK lid ;)) neemt je mee in haar beleving van MUST Weekend 2016 ‘Verhalen uit groot MUSTers tijd’.

Voor mij het tweede weekend alVeras alumna en derde keer op de locatie in Bodegraven en in totaal, was dit mijn zesde MUST-weekend.

Ik blijf het gezellig vinden, leuk om nieuwe leden te ontmoeten en erg fijn om oude generatie genoten tegen te komen (al heb ik toch wat oude gezichten gemist lees: COEN, NICOLE en MENS).

Na een late vrijdagavond en een brak ontbijt, begon iedereen zaterdag enthousiast aan de trainingen waarvan speedreading een grote favoriet was. ‘s Avonds hebben we in teams Oud Hollandsche spelletjes gedaan. Teams maken was nog nooit zo moeilijk – het duurde volgens mij langer dan alle spelletjes bij elkaar – maar uiteindelijk zat ik in een groepje. We hebben ge-ezeltjeprikt, spekjes gehapt, spijkers gepoept, buiten met een lepel in je bek met een ei rondjes gerend en tot slot touw getrokken. Touwtrekken is niet mijn ding, het doet pijn aan je handen en ik zit áltijd in het verliezende team.

Verder heb je dan de zaterdagavondmaaltijd, dit keer geen haute cuisine maar lekkere Hollandse kost.
En dan het hoogtepunt van de zaterdagavond, DJ RIK en zijn gouden foute muziek.

Hoe de avond ook loopt, er komt altijd een polonaise en (bijna) iedereen gaat los op 90’s muziek. Er komt vast een moment dat ik echt te oud ben om mee te hossen en dat ik het MUST-weekend laat schieten omdat ik moet stofzuigen, of omdat ik iets anders burgelijks moet doen. Voor nu ben ik blij dat ik toch een glimp van het weekend heb meegemaakt en ik hoop dat iedereen het naar zijn zin heeft gehad.
Bedankt organisatie ik heb mij prima vermaakt!

Wellicht tot volgend jaar! 😀