MUST weekend 2016; Verhalen uit Groot-Musters Tijd

Lieftallige dames en puike heren, wie heeft er zin in een piekfijn fuifje?

Vrijdag 29 april is het zo ver: de prelude van het MUST-weekend. Een paar dagen lang kan men zich onderdompelen in terdege trainingen, genoeglijke gesprekken (uiteraard onder het genot van een verfrissende consumptie) en heel veel plezante mejuffrouwen en jongeheren!Fotobomp nostalgie

Met onverdeeld genoegen mogen wij verwittigen wat het mieterse thema van dit jaar is. Omdat MUST 12½ jaar bestaat, staan deze dagen in het teken van nostalgie: “Verhalen uit Groot-Musters Tijd”.

Het zal een olijk weekend worden met gezellig oudhollandsche spelletjes en veel jolijt.

Enerverende trainingen zijn natuurlijk van eminent belang. Op dit moment wordt volop beraadslaagd welke tijdloze trainingen het beste zijn voor dit weekend.

Heb jij lumineuze ideeën of tips? Wil jij als vrijwilliger inzetbaar zijn op het weekend? Meld je dan bij maja@verenigingmust.nl.

Haal dientengevolge de flapperdress uit de mottenballen en sla potten brillantine in voor de optimale vetkuif. Poets de monocles en zakhorloges op en oefen je zakloopvaardigheden.

Inschrijven kan via deze link! En zet jezelf aanwezig in het Facebookevenement 🙂

Namens de MUST weekend organisatie en de awesome schrijfster van dit plezante stukje (Luisa de Heer), tot op het MUST weekend!

Met hartelijke groet,

Bestuur 2015-2016