Zoek jij uitdaging? Wil je graag leren en jezelf ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als in teamverband? En dat in een omgeving waar fouten maken je niet de kop kost, maar je een leermoment oplevert? Wil jij boven jezelf uitstijgen? Dan is dit jouw unieke kans om te proberen, leren en te groeien! De sollicitatieprocedure is nu geopend, tot donderdag 31 maart is het mogelijk om te solliciteren voor het MUST-bestuur 2016-2017.

Als bestuurder van MUST ben je samen met je team, verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van vereniging MUST. Je staat een jaar lang aan het roer van de vereniging, wat al een avontuur op zichzelf is! Voordat je begint wordt je ingewerkt door het huidige bestuur en krijg je verschillende trainingen om je klaar te stomen op een geweldig jaar. Nadat je een bestuursjaar bij MUST hebt gedaan, is je netwerk enorm en kun je ook nog eens een fantastische functie op je CV zetten!

solliciteer bestuur

Heb je interesse, wil je solliciteren, of wil je meer informatie over het sollicitatieproces of de functies? Dan vind je hier alle informatie.
Wil je meer weten over waarom een bestuursjaar bij vereniging MUST een unieke ervaring is? Lees dan hieronder hoe het huidige bestuur een bestuursjaar bij MUST ervaart.
Wil je nog meer informatie? Dan kun je altijd contact opnemen via info@verenigingmust.nl of op een donderdag bij de MUST borrel (@ Nieuwe Dikke Dries) al je vragen stellen 🙂

Thianna (Voorzitter 2015-2016) “Een bestuursjaar bij MUST geeft mij de kans om mij naast mijn studie te ontwikkelen in een groep waar ik mij volledig thuis voel.”

Elize (Secretaris 2015-2016) “Een bestuursjaar bij MUST is alleen al uniek omdat MUST uniek is, daarnaast mag iedereen zijn wie die is en kom je in contact met de meest verschillende personen van diverse opleidingen. Geweldig voor je netwerk en ontwikkeling!”

Maja (Penningmeester 2015-2016) “MUST heeft mij geweldige kansen aangeboden. Naast de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen, heeft de vereniging een aardig grote diversiteit in haar leden. Iedereen is welkom. Een bestuursjaar bij MUST biedt je geweldige uitdagingen om daadwerkelijk alles uit jezelf én de vereniging te halen. Dit is jouw moment :)”

Rens (Algemeen bestuurslid inhoudelijke zaken 2015-2016) “Dit is hét jaar waar je het beste ervaart om formeel en informeel je petten te combineren. Dit bestuursjaar geeft mij mijn grootste leerervaring tot nu toe.”