Vanaf vandaag: solliciteren voor de RvT van Vereniging MUST!

Vereniging MUST is op zoek naar personen die plaats willen nemen in de Raad van Toezicht. Dit team houdt zowel toezicht op het goed functioneren als op de financiële gezondheid van de vereniging. De leden van de RvT zullen zorgdragen voor de continuïteit van de vereniging en het bestuur. Kennis en ervaring in de medezeggenschap (binnen het HBO) en/of besturen zijn een vereiste.

Je kunt solliciteren als (ere-)lid, alumnus of extern betrokkene. Ervaring met toezichthouden is een pré. Als RvT-lid zul je jaarlijks herbenoemd worden. Gezien de aard van de functie en met oog op de continuïteit, bedraagt de gewenste zittingstermijn van een lid drie jaar.

Wij zoeken iemand die kan:

• Luisteren;
  • Samenwerken;
  • Vragen stellen;
  • Observeren;
  • Situaties en stukken analyseren;
  • Nuanceren;
  • Communiceren (zowel schriftelijk als mondeling);
  • Helder adviseren.

Functie-eisen:

• Een kritische blik hebben;
  • Kunnen fungeren als klankbord voor de vereniging en haar onderliggende organen;
  • Kunnen schakelen tussen directe betrokkenheid en toezicht op afstand;
  • Relationeel ingesteld zijn en goed kunnen samenwerken;
  • Flexibel zijn in het uitvoeren van hun taken, zowel individueel als gezamenlijk;
  • Assertief en proactief zijn;
  • Betrouwbaar en integer zijn;
  • Voldoende beschikbaar zijn als dit nodig is;
  • Goed (op eigen functioneren) kunnen reflecteren;
  • Zaken in perspectief kunnen zien/plaatsen;
  • Een MUST-hart hebben of de vereniging een warm hart toedragen!

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op (persoonlijk of via benoemingsadviescommissiervt@gmail.com).

Interesse?

Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan jouw CV en motivatie naar benoemingsadviescommissiervt@gmail.com. Zodra jouw sollicitatie binnen is, krijg je een bevestiging en ontvang je informatie over de verdere sollicitatieprocedure. Solliciteren kan tot 26 februari 2016. Wellicht tot het sollicitatiegesprek.

Groet, Leonie, Fred, Ellen en Nicôle (BAC RvT)